Gourmet -viikonloppu

Viikonloppu Marchen henkeäsalpaavan kauniilla maaseudulla kukkuloiden keskellä
Ryhmän koko
Min 6 henkilöä
Hinta
690 €
Ota yhteyttä

Viikonloppu Marchen henkeäsalpaavan kauniilla maaseudulla kukkuloiden keskellä. Vierailemme vanhoissa kylissä, maistelemme aitoja perinteisiä ruokia ja pienien ja tyylikkäiden luomuviinitilojen parhaita viinejä, tunnemme ihollamme pehmeän merituulen ja koemme myös vuoriston majesteettisuuden. Majoitus on ekologisesti restauroidussa ja upealla näköalapaikalla lepäävässä maaseutuhuvilassa.

Tämä matka voidaan järjestää tilauksesta minkä kokoiselle ryhmälle tahansa (väh. 4 henkeä) mihin vuodenaikaan tahansa. Kysy meiltä lisätietoja!

I päivä  -  saapuminen Ripatransoneen, ruoanlaittokurssi ja luomuviini

Saapuminen Roomaan aamupäivällä. Kuljetus Marcheen 9-paikkaisella pikkubussilla.

Iltapäivällä saapuminen Ripatransonen korkatasoiseen maatilahotelliin Relais del Colleen (www.relaisdelcolle.it) Majoittuminen. Ruoanlaittokurssi hotellissa: opimme valmistamaan tuorepastaa ja muita paikallisia erikoisuuksia, joita sitten nautitaan paikallisten viinien kera illallisella. Sillä aikaa kun illallista viimeistellään, vierailemme erinomaisella, palkitulla luomuviinitilalla Ripatransonessa www.lecaniette.it

II päivä - meri, kala , Offida ja sen viinit

Aamulla vierailemme San Benedetto del Tronton merenrantakaupungissa. Toripäivä, vapaata tutustumista kaupunkiin. Sen jälkeen siirrymme läheiseen Grottammareen nauttimaan runsasta kalalounasta merenrantaravintolassa. Sulattelemme lounasta Offidan kauniissa kaupungissa, joka on Picenon viinipääkaupunki ja loistava esimerkki hyvin säilyneestä keskiaikaisesta kaupungista. Opastettu käynti Serpente Aureo -teatterissa ja romaanis-goottilaisessa Santa Maria della Rocca -kirkossa.

Matka jatkuu vielä toiselle, tällä kertaa pienemmälle ja intiimimmälle luomuviinitilalle. Viinien maistelua pikkupurtavan kera. Paluu hotelliin.

III päivä – juustot, vuoristo ja monipuolinen herkkuillallinen

Aamupäivällä suuntaamme kohti juustolaa/maatilaa, jossa valmistetaan raakamaitojuustoja www.fontegranne.it Maistelemme näitä herkullisia juustoja, minkä jälkeen jatkamme matkaa kukkuloiden halki kohti Sibilliinien kansallispuiston vuoristoa, jossa teemme kävelyretken vaikuttavaan Helvetinrotkoon (Gole dell’Infernaccio), jonka huipulta löydämme tuhansia vuosia vanhan erakkomajan, jossa edelleen asuu vanha munkki.

Paluumatkalla pysähdymme nauttimaan yllätyksellistä ja ylellistä illallista suuren maagisen Sibilla-vuoren juurelle. Illallisen jälkeen paluu hotelliin.

IV päivä -  oliiviöljy + Ascoli Piceno ja lähtö

Aamupäivällä vierailu oliivipuristamossa, jossa erilaisten, myös maustettujen extra vergine -oliiviöljyjen maistelua. Matkalla Roomaan pysähdymme Ascoli Picenon historiallisessa kaupungissa. Vapaata tutustumista eri arkkitehtonisia tyylejä edustavaan Picenon pääkaupunkiin, jonka pääaukiota (”Piazza del Popolo”) monet pitävät yhtenä Italian kauneimmista aukioista. Suosittelemme taukoa historiallisessa Meletti-kahvilassa ja tunnettujen Ascolin oliivien maistelua. Lähtö kohti Roomaa lentoaikataulun mukaisesti.

Hintaan sisältyy:
  • 3 yön majoitus kahden hengen huoneessa maatilahotellissa, jossa on pieni hyvinvointikeskus
  • 3 buffet-aamiaista
  • Kuljetus lentokentältä ja takaisin sekä kaikki ohjelmaan kuuluvat kuljetukset
  • ruoanlaittokurssi ja tervetuloillallinen hotellin ravintolassa, sisältäen viinit ja muut ruokajuomat
  • vierailu 2 arvostetulla luomuviinitilalla ja viinien maistelu pikkupurtavan kera
  • retki vuoristoon kansallispuiston virallisen luonto-oppaan johdolla
  • herkkuillallinen vuoristossa, sisältäen viinit ja muut ruokajuomat
  • kalaillallinen merenrantaravintolassa, sisältäen viinit ja muut ruokajuomat
  • vierailu oliivipuristamossa ja öljyjen maistelua
  • vierailu Ascoli Picenossa ja Offidassa
  • matkanjärjestäjän mukanaolo ja tulkkaus suomeksi
  • alv. 24%
Hintaan ei sisälly
  • lentoja
  • matkavakuutusta
  • muita lisäpalveluja
Ei vielä kuvia